Service motociclete Cluj | Magazin motociclete Cluj | Echipamente moto Cluj

SC Biasini SRL este o firma înfiintata în 2007, si ne-am propus sa aducem ceva nou pe piata moto din România, si anume: preturi accesibile, atât la motociclete, cât si la accesorii si echipamente. Comercializam echipamente si accesorii din gama SHOX, cu un coeficient calitate - pret incredibil de bun; precum si alte marci consacrate.

Biasini

Biasini


Biasini
10

1 opinii

Suport clienti 10
Calitatea serviciilor 10
Livrare la timp 10
Preturi bune 10
  • Dealer autorizat Aprilia
  • Piese si accesorii moto
  • Piese si accesorii scooter
  • Echipamente moto
  • Service motociclete si scootere

Detalii Biasini

Biasini - service motocielete clujSC Biasini SRL este o firma înfiintata în 2007, si ne-am propus sa aducem ceva nou pe piata moto din România, si anume: preturi accesibile, atât la motociclete, cât si la accesorii si echipamente.

Fiind cu totii din firma pasionati de motociclism, de acest mod de viata, dorim sa va oferim si o calitate a serviciilor de care aveti atâta nevoie, printr-un service echipat cu scule si aparate profesionale.
Va oferim service si consumabile pentru toate marcile.

Comercializam echipamente si accesorii din gama SHOX, cu un coeficient calitate - pret incredibil de bun; precum si alte marci consacrate.

Biasini - magazin motocielete clujCredem, ca marca pe care o reprezentam nu mai are nevoie de nici o publicitate, toata lumea cunoaste renumele mondial al acestei marci, precum si traditia la calitate si design.

Gasiti la noi pe stoc toata gama de motociclete si scutere marca APRILIA, cu 3 ani garantie fara limita de kilometrii. Deasemenea puteti comanda la noi si din gama japoneza de quad-uri si ATV-uri.
Va asteptam în showroom unde veti gasi totul pentru pasiunea si nevoile voastre.

Biasini - magazin echipamente moto clujBiasini - magazin echipamente moto cluj

 

 

 

 

 

 


Vizitati site-ul oficial

Localizeaza !

harta Localizeaza Biasini pe harta.

accommodation | 137