Pegasso - Vanzari scutere | Vanzari accesorii scutere | Importator oficial Pegasso Motors

Importator si distribuitor de scutere si accesorii pentru scutere, vanzari scutere si accesorii, service si garantie pentru scutere Pegasso Motors.

Pegasso

Pegasso


  • Vanzari scutere
  • Importator scutere
  • Accesorii scutere
  • Service scutere
  • Distribuitor scutere

Detalii Pegasso

Pegasso Motors - Importator oficial scutere

Misiune si valori

Impreuna cu partenerii nostri dorim sa construim brandul Pegasso ca un brand de renume local si regional care sa se deosebeasca de ceilalti importatori prin promovarea urmatoarelor valori:

magazin scutere
Calitate superioara

Aceasta este garantata de atentia speciala acordata atat procesului de productie cat si celui de control al calitatii. Suntem tot timpul in cautarea alternativelor fiabile, dezvoltam componente de inalta calitate si performanta si avem la baza certificate de calitate precum ISO TUV, RAR sau RTW.

 

Design de exceptie

Avand o echipa interna de designeri tineri si ambitiosi, precum si o retea de parteneri R&D dintre cei mai cunoscuti in lumea moto, reusim sa imbinam cele mai bune idei pentru crearea unei imagini unice, atractive si moderne.Servicii de vanzare, garantie si post-garantie de top

Incercam sa oferim clientilor si partenerilor nostri atat o informare continua cat si o pregatire completa cu privire la produsele noastre. In acest mod, clientul, pe care il consideram cel mai important element al afacerii noastre, va primi cele mai bune variante intr-un timp foarte scurt.


Satisfactia clientului

Clientul este elementul central al personalitatii brandului Pegasso, iar satisfactia lui este principalul obiectiv al firmei. Investim in continuu in perfectionarea tuturor celor implicati in satisfacerea nevoilor clientilor nostri si avem un lant de operatiuni intr-o continua perfectionare: design > productie > controlul calitatii > import > marketing > distributie > servicii de vanzare si post-vanzare > feedback > design.


Intotdeauna pretul corect

Pe langa standardul de calitate exceptional al produselor noastre, lucram in continuu pentru eficientizarea la maxim a tuturor departamentelor implicate. Astfel, putem oferi intotdeauna clientrilor nostri un pret de achizitie corect, competitiv si satisfacator pentru toate partile.

Pentru lista service-urilor si distribuitorilor vizitati pagina oficiala a Pegasso Motors.

Contact:

SC Exmobi Company SRL

Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 42, Sector 3, Bucuresti

tel: +4021 256 45 45, fax: +4021 256 55 55
email: office@exmobi.ro

 


Vizitati site-ul oficial

Localizeaza !

harta Localizeaza Pegasso pe harta.

accommodation | 237