Garelli Romania - importator scutere Garelli

casti motociclete, manusi motociclete, pantaloni motociclete, geci motociclete, protectii motociclete,accesorii motociclete,costume motociclete,, Importator scutere Garelli

Garelli

Garelli


  • Importator scutere Garelli

Detalii Garelli

Garelli s-a nascut in 1919, ea fiind si cea care a motorizat vehiculele pe doua roti ale italienilor.
A debutat cu faimosul Mosquito (o bicicleta careia i-a fost aplicat un motor) continuand cu modele din ce in ce mai avangardiste, Garelli a partecipat la dezvoltarea industriala a Italiei atingand excelenta si astfel devenind protagonista atat in Europa cat si pe alte continente. In acea perioda opt din zece persoane erau in posesia unui scuter Garelli.
Ramine protagonista pe piata motociclismului italian pana la jumatatea anilor '80.
In acesti 60 de ani de istorie Garelli cum era de asteptat si-a alargat orizonturile patruzand si in alte sectoare astfel bussines-ul patrunzand pe toate continentele. Sectorul moto ramane core bussines-ul in Garelli.
Ramane inactiva pentru aproape 11 ani, din mai 2006 face parte dintr-un holding al carui proprietar este Paolo, frate al d-lui Silvio Berlusconi, iar din septembrie 2007 face parte din grupul Fininvest.
Grupul Fininvest, proprietatea d-lui Presedinte Silvio Berlusconi, in prezent prim ministru al Italiei.

Grupul Fininvest crede mult in acest nou sector de activitate, acest lucru demonstrindu-l si fatul ca la conducerea Nuova Garelli spa a fost numit in functie Dr. Mondovì, in trecut presedinte si administrator delegat in cadrul unor societati multinationale importante.
In spatele acestui blazonat grup se afla Dr. Billy Berlusconi si Alessia Berlusconi, nepotii d-lui Silvio Berlusconi.

Sunt suficiente aceste cateva randuri pentru a putea intelege importanta acestui proiect, puterea protagonistilor, soliditatea financiara si economica de la Nuova Garelli spa.
Cu toata acestea un proiect comercial n-ar putea izbuti daca nu s-ar baza pe un lucru fundamental si anume CALITATEA produsului comercializat.

CONTACT SCOOTER & GO srl
Pordenone, Italia
via Riviera del Pordenone 14/C cod 33170
P.Iva 01595410935
e-mail: italia@garelli.ro
tel.0039 0434 26271 - 0039 0434 241141
fax 0039 0434 1850520

Centro Garelli Moto srl
str. C.A. Rossetti nr.18 sector1, Bucuresti Romania
e-mail: info@garelli.ro


Vizitati site-ul oficial

Localizeaza !

harta Localizeaza Garelli pe harta.

accommodation | 230