Adria Impex - Motociclete bacau | scootere Bacau

Motocicletele si scuterele sunt importate din Japonia sub conditia de "Retail Store", insemnand ca acestea pot fi comercializate in magazinele de specialitate din aceasta tara. Prin urmare sunt in stare perfecta de functionare cu aspect estetic ireprosabil ( fara zgaraieturi, rugina, rugina alba sau scurgeri de ulei). Furnizorul nostru - firma Red Baron cu 250 magazine in Japonia si 50 in afara tarii este cel mai mare dealer de scutere si motociclete. Prin intermediul lor putem asigura suportul necesar privind garantia si piesele de schimb.

Adria Impex

Adria Impex


  • Vanzari motociclete
  • Vanzari scootere

Detalii Adria Impex

Motociclete si Scutere - Provenienta

Motocicletele si scuterele sunt importate din Japonia sub conditia de 'Retail Store', insemnand ca acestea pot fi comercializate in magazinele de specialitate din aceasta tara. Prin urmare sunt in stare perfecta de functionare cu aspect estetic ireprosabil ( fara zgaraieturi, rugina, rugina alba sau scurgeri de ulei). Furnizorul nostru - firma Red Baron cu 250 magazine in Japonia si 50 in afara tarii este cel mai mare dealer de scutere si motociclete. Prin intermediul lor putem asigura suportul necesar privind garantia si piesele de schimb.


Scutere si Motociclete - second hand cu rulaj mic si bine intretinute

Rulajul- numarul mic de kilometri - se datoreaza faptului ca transportul in comun foarte dezvoltat si eficient din Japonia, face ca naveta cu scuter sau motocicleta sa fie mai putin practica. Pe de alta parte sezonul calduros este mult scurtat de sezonul ploios cand ploua tot cursul lunii iunie.
Toate scuterele si motocicletele sunt verficate de catre Red Baron in momentul in care prin magazinele lor sunt preluate de la clienti, iar acestea mai sunt inca o data verificate la momentul exportului in prezenta reprezentantului firmei noastre.


Scutere si Motociclete - fiabilitate si preturi

Fiabilitatea marcilor Honda, Yamaha, Suzuki si Kawasaki este binecunoscuta si este cu atat mai ridicata cu cat toate acestea sunt fabricate in Japonia. Recomandam aceste scutere pentru activitatile de inchiriere sau delivery in cazul micilor comercianti. Raportat la calitate garantam cele mai bune preturi, un scuter Honda nou care se vinde cu peste 2000 Euro, poate fi oferit de catre noi sub pretul de 1000 Euro in conditiile in care are un rulaj de pana in 2000 km (practic nici macar un schimb de ulei )


ADARIA isi are sediul in Bacau, la cerere putem asigura transport in alte localitati. Pentru cumpararea a doua sau mai multe unitati facem reduceri substantiale.

Contactati - ne pentru detalii.


Vizitati site-ul oficial

Localizeaza !

harta Localizeaza Adria Impex pe harta.

accommodation | 171